ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Καλλιτεχνικές Βιβλιοδεσίες

Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία με δέρμα & Χρυσοτυπία του τίτλου στή ράχη με κόστος απο 44,72€ + ΦΠΑ δίχως κοσμήματα (βλέπε κόκκινο βιβλίο - δέυτερο απο δεξιά)Επισκευή του βιβλίου που εχει συναισθηματική αξία και χρειάζεται ανανέωση με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία.Επιλογή εξώφυλλου απο τα παρακάτω χρώμ..
55,00€
Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία με δέρμα, Χρυσοτυπία του τίτλου στή ράχη & Κοσμήματα με κόστος απο 65,04€ + ΦΠΑ με κοσμήματαΕπισκευή του βιβλίου που εχει συναισθηματική αξία και χρειάζεται ανανέωση με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία.Επιλογή εξώφυλλου απο τα παρακάτω χρώματα δέρματος : Μαύρο,Σκούρο Μπλέ,Κό..
80,00€
Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία με δέρμα, Χρυσοτυπία του τίτλου στή ράχη & Κοσμήματα  στη πρόσοψη με κόστος απο 113,82€ + ΦΠΑΣτη περίπτωση αυτή η επένδυση ειναι δέρμα και στολίζεται με Κοσμήματα στη ράχη αλλά & στή πρόσοψη,Επισκευή του βιβλίου που εχει συναισθηματική αξία και χρειάζεται αν..
140,00€
Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία με δερματίνη & Χρυσοτυπία του τίτλου στή ράχη με κόστος απο 27,64€ + ΦΠΑΕπισκευή του βιβλίου που εχει συναισθηματική αξία και χρειάζεται ανανέωση με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία.Επιλογή εξώφυλλου απο τα παρακάτω χρώματα δερματίνης : Μαύρο,Σκούρο Μπλέ,Κόκκινο,Γκρί,Μπορντώ..
34,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.