ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας
Οι παραγγελίες εντός Αθηνών, Πειραιά κ προάστίων παραδίδονται άμεσα με ΤΡΟΧΑΔΗΝ COURIER εντός 2-3 ημερων. Για τις υπόλοιπες περιοχές θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας των Courier, οι παραδόσεις των παραγγελιών από τον μεταφορέα ενδέχεται να καθυστερούν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Καλλιτεχνικές Βιβλιοδεσίες

Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία με δέρμα & Χρυσοτυπία του τίτλου στή ράχη με κόστος απο 44,72€ + ΦΠΑ δίχως κοσμήματα (βλέπε κόκκινο βιβλίο - δέυτερο απο δεξιά)Επισκευή του βιβλίου που εχει συναισθηματική αξία και χρειάζεται ανανέωση με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία.Επιλογή εξώφυλλου απο τα παρακάτω χρώμ..
55,00€
Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία με δέρμα, Χρυσοτυπία του τίτλου στή ράχη & Κοσμήματα με κόστος απο 65,04€ + ΦΠΑ με κοσμήματαΕπισκευή του βιβλίου που εχει συναισθηματική αξία και χρειάζεται ανανέωση με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία.Επιλογή εξώφυλλου απο τα παρακάτω χρώματα δέρματος : Μαύρο,Σκούρο Μπλέ,Κό..
80,00€
Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία με δέρμα, Χρυσοτυπία του τίτλου στή ράχη & Κοσμήματα  στη πρόσοψη με κόστος απο 113,82€ + ΦΠΑΣτη περίπτωση αυτή η επένδυση ειναι δέρμα και στολίζεται με Κοσμήματα στη ράχη αλλά & στή πρόσοψη,Επισκευή του βιβλίου που εχει συναισθηματική αξία και χρειάζεται αν..
140,00€
Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία με δερματίνη & Χρυσοτυπία του τίτλου στή ράχη με κόστος απο 27,64€ + ΦΠΑΕπισκευή του βιβλίου που εχει συναισθηματική αξία και χρειάζεται ανανέωση με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία.Επιλογή εξώφυλλου απο τα παρακάτω χρώματα δερματίνης : Μαύρο,Σκούρο Μπλέ,Κόκκινο,Γκρί,Μπορντώ..
34,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.