ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Πολιτική Επιστροφών

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω της ιστοσελίδας μας: Μεταβαίνοντας στη σελίδα Επιστροφές.
  • Τηλεφωνικά: Καλώντας στο 210 4296 360 ή 210 4311918 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 - 20:00 και Σάββατο 09:00 - 17:00.
  • Μέσω email: Αποστέλλοντας τo αίτημα σας ηλεκτρονικά στο email info@merimna-psihis.com συμπεριλαμβάνοντας και τον κωδικό της παραγγελίας.

Οι αλλαγές γίνονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές.

Όροι επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.
  • Αλλαγές προϊόντων γίνονται μόνο με την εταιρία από την οποία τα παραλάβατε.
  • Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής.
  • Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 εργάσιμων ημερών, το βιβλιοπωλείο Μέριμνα Ψυχής διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.
  • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τις άνωθι προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

Λανθασμένες αποστολές

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 4296 360, 210 4311 918 ή στο email info@merimna-psihis.com

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο. Οι παραπάνω υποχρεώσεις της εταιρείας μας παύουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας του, ή από στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Θα πρέπει να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας εντός δέκα (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας, η δε προθεσμία αυτή ξεκινάει από την επόμενη της παραλαβής και σε κάθε περίπτωση εντός αυτής θα πρέπει να μας έχετε επιστρέψει το προϊόν.θα μας ενημερώσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 210 4296 360, 210 4311 918 ή στο email info@merimna-psihis.com

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.