ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας
Οι παραγγελίες εντός Αθηνών, Πειραιά κ προάστίων παραδίδονται άμεσα με ΤΡΟΧΑΔΗΝ COURIER εντός 2-3 ημερων. Για τις υπόλοιπες περιοχές θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας των Courier, οι παραδόσεις των παραγγελιών από τον μεταφορέα ενδέχεται να καθυστερούν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Κατάσταση Παραγγελίας

Τι σημαίνει η κατάσταση παραγγελίας μου;

ΚατάστασηΕξήγηση
Εν αναμονήΗ παραγγελία σας έχει ληφθεί. Μόλις λάβουμε την πληρωμή σας (αν αυτή είναι μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πιστωτικής κάρτας), θα το επιβεβαιώσουμε μέσα σε 24 ώρες και θα ξεκινήσουμε την επεξεργασία της παραγγελίας σας.
ΕπεξεργασίαΟ χρόνος επεξεργασίας είναι ο χρόνος που απαιτείται για να ετοιμαστεί η παραγγελία σας ώστε να φύγει από τις αποθήκες μας. Αυτό συμπεριλαμβάνει την προετοιμασία των αντικειμένων σας, την εκτέλεση ελέγχων ποιότητας, και την συσκευασία για αποστολή.
Συλλογή προϊόντωνΟρισμένα προϊόντα ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμα. Το βήμα αυτό αναφέρεται στο χρόνο που χρειάζεται για να επικοινωνήσουμε με τους προμηθευτές μας και να παραλάβουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας.
AποστέλλεταιΌλα τα αντικείμενα στην παραγγελία σας έχουν συσκευαστεί και αποσταλεί στη διεύθυνση αποστολής που μας δώσατε.
ΠαραδόθηκεΌλα τα αντικείμενα στην παραγγελία σας έχουν παραδοθεί στη διεύθυνση αποστολής που μας δώσατε.
ΟλοκληρώθηκεΗ παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί.
ΑκυρώθηκεΑυτή η παραγγελία έχει ακυρωθεί.
ΑποτυχημένηΗ πληρωμή ή τα στοιχεία της διεύθυνσης σας δεν επιβεβαιώθηκαν.
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.