ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Γεωλογία - Γεωγραφία Α΄ Γυμνασίου Εκδόσεις Σαββάλα ( Μάρθα Πλεξίδα - Καπετανίδη )

Γεωλογία - Γεωγραφία Α΄ Γυμνασίου  Εκδόσεις  Σαββάλα ( Μάρθα Πλεξίδα - Καπετανίδη )
-43 %
Γεωλογία - Γεωγραφία Α΄ Γυμνασίου Εκδόσεις Σαββάλα ( Μάρθα Πλεξίδα - Καπετανίδη )

Γεωλογία - Γεωγραφία Α΄Γυμνασίου

Μάρθα Πλεξίδα - Καπετανίδη

Σαββάλας, 2011
384 σελ.
978-960-493-097-5

Φίλη μαθήτρια, φίλε μαθητή,

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα για το μάθημα της Γεωλογίας - Γεωγραφίας της Α' Γυμνασίου. Ακολουθεί τη δομή του σχολικού βιβλίου.

Κάθε μάθημα ξεκινά με τον Εννοιολογικό χάρτη, ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, το οποίο συνεισφέρει άμεσα στην εκμάθηση των εννοιών και του τρόπου σύνδεσης μεταξύ τους, καθοδηγεί τη διδασκαλία μέσα στην τάξη και βοηθά σημαντικά στην επανάληψη του μαθήματος.

Στη συνέχεια αναλύονται οι βασικές έννοιες και τα κύρια σημεία του μαθήματος, με τέτοιον τρόπο ώστε να διευκολύνουν τον μαθητή στην κατανόηση και την εκμάθηση τους. Επιπλέον σε πλαίσια παρατίθενται τα σημεία εκείνα που είτε χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής είτε διευκρινίζουν κάποιες έννοιες που προκύπτουν από τις βασικές έννοιες του μαθήματος. Ορισμένα μαθήματα συνοδεύονται επίσης από ενδιαφέρουσες πληροφορίες, οι οποίες εμπλουτίζουν τις γνώσεις του μαθητή και διευρύνουν τους ορίζοντες του.

Ακολουθούν οι Απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου και του Τετραδίου Εργασιών, ενώ προτείνονται και Συμπληρωματικές ερωτήσεις - ασκήσεις (σωστού-λάθους, πολλαπλής απάντησης, αντιστοίχισης κ.ά.), με σκοπό την εξάσκηση και τον έλεγχο των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τη μελέτη του μαθήματος.

Στο τέλος κάθε ενότητας παρατίθεται ένα Κριτήριο αξιολόγησης, το οποίο συμβάλλει στον έλεγχο της κατανόησης των εννοιών που διδάχθηκαν στα μαθήματα καθεμίας ενότητας.

Τέλος, περιλαμβάνονται και οι Απαντήσεις των Συμπληρωματικών ερωτήσεων - ασκήσεων και των Κριτηρίων αξιολόγησης του παρόντος βοηθήματος.

(από τον πρόλογο της συγγραφέως)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
8,40€
14,70€
  • Προσωρινά Εξαντλημένο: Διαθέσιμο
  • ISBN: 9789604930975
  • MPN: 9789604930975
Προβολές Προϊόντος: 6782
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.