ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Η Σύγχρονη Έκθεση Στη Β΄ Γυμνασίου Εκδόσεις Πατάκη ( Γιάννης Ι. Πασσάς )

Η Σύγχρονη Έκθεση Στη Β΄ Γυμνασίου Εκδόσεις Πατάκη ( Γιάννης Ι. Πασσάς )
Η Σύγχρονη Έκθεση Στη Β΄ Γυμνασίου Εκδόσεις Πατάκη ( Γιάννης Ι. Πασσάς )

Η Σύγχρονη Έκθεση Στη Β΄ Γυμνασίου
Διδασκαλία της έκφρασης - έκθεσης με ανθολόγηση κειμένων

Γιάννης Ι. Πασσάς

Εκδόσεις Πατάκη, 2007
286 σελ.
978-960-16-2389-4

[...] Στο πρώτο μέρος του βιβλίου θα μελετήσουμε διαφορετικά είδη κειμένων (περιγραφικά, αφηγηματικά, επιχειρηματολογικά), θα κατανοήσουμε τον τρόπο δόμησης τους και θα ασκηθούμε στη συγγραφή τους. Ταυτόχρονα, θα προσεγγίσουμε θεωρητικά και πρακτικά την περιληπτική απόδοση όλων αυτών των τύπων κειμένων.

Στο δεύτερο μέρος υπάρχει πλούσιο υποστηρικτικό υλικό για τη συγγραφή των εκθέσεων που προβλέπονται από το αναλυτικό πρόγραμμα για τη Β΄ γυμνασίου. Στο τέλος του μέρους αυτού υπάρχουν δοκιμασίες αξιολόγησης που στοχεύουν στην εξοικείωση του μαθητή με τον τύπο αξιολόγησης του μαθήματος τόσο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς όσο και στις γραπτές εξετάσεις του Ιουνίου.

Η παρουσίαση της θεωρίας συνδυάζεται με ένα μεγάλο αριθμό ασκήσεων. Στο τρίτο λοιπόν μέρος του βιβλίου υπάρχουν οι αναλυτικές απαντήσεις των ασκήσεων αυτών, με τις οποίες ο μαθητής, αφενός, θα ελέγξει την πρόοδο του και, αφετέρου, θα συστηματοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να απαντώνται όλοι οι τύποι των ασκήσεων που μπορεί να συναντήσει στο μάθημα αυτή τη χρονιά. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
6,70€
  • Προσωρινά Εξαντλημένο: Διαθέσιμο
  • ISBN: 9789601623894
  • MPN: 9789601623894
Προβολές Προϊόντος: 1006
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.