ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Η πίστη μας

Η πίστη μας
Η πίστη μας

Η πίστη μαςΑρχιεπίσκοπος Φινλανδίας Παύλος

Ακρίτας, 2006
114 σελ.
960-7006-69-0, 978-960-7006-69-1

Το μικρό αυτό βιβλίο έχει γραφτεί για να "περιγράψει την Ορθοδοξία προς τους εκτός". Ταυτόχρονα όμως αποτελεί, κατά την Ιδια την έκφραση του συγγραφέα, και "επισκοπική ποιμαντική εγκύκλιο" για τους ίδιους τους Ορθοδόξους, καθόσον παρουσιάζει την Ορθόδοξη πίστη στα βασικότερα στοιχεία της, αποκαλύπτοντας έτσι με εξαιρετική απλότητα και αμεσότητα το μήνυμα της σωτηρίας για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Από το 1960 μέχρι το 1988 που εκοιμήθη, ο Αρχιεπίσκοπος Παύλος προΐστατο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Φινλανδίας. Η πνευματική ζωντάνια και η εσωτερική ανάπτυξη που έφερε στην Εκκλησία του τον είχαν καταστήσει σεβαστό στην ίδια την Φινλανδία, όπου το ποίμνιο του με αγάπη τον αποκαλούσε "Πατέρα Αρχιεπίσκοπο", αλλά και σ' όλο τον κόσμο, όπου η φωνή του ακουγόταν με μεγάλο σεβασμό και προσοχή από τις Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Το ανά χείρας τομίδιο, υπήρξε προσφορά του ιδίου πέραν από τα σύνορα της Φινλανδίας και με το ίδιο εξώφυλλο μεταφράστηκε και κυκλοφόρησε σε δεκάδες γλωσσών μεταξύ των οποίων και η Ελληνική.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
8,00€
  • Προσωρινά Εξαντλημένο: Διαθέσιμο
Προβολές Προϊόντος: 540
Ετικέτες: Ορθόδοξα , Βιβλία
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.