ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Εγκόλπιο της Μεγάλης Εβδομάδας

Εγκόλπιο της Μεγάλης Εβδομάδας
Εγκόλπιο της Μεγάλης Εβδομάδας

Εγκόλπιο της Μεγάλης Εβδομάδας


Οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Κυριακής του Πάσχα με σύντομες ερμηνευτικές σημειώσεις

Ακρίτας, 2009
365 σελ.

Με συναίσθηση του μεγέθους του προβλήματος που παρουσιάζει η κατανόηση των κειμένων της λατρείας μας, αλλά και της δικής μας ατέλειας, αποπειραθήκαμε με την έκδοση αυτή να προσφέρουμε μικρή βοήθεια σε όσους αδελφούς, ιδίως των νεωτέρων γενεών, στερούνται τη δυνατότητα αυτής της κατανόησης.
Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να βρεθούν οι φωτισμένοι άγιοι, οι οποίοι με τη χάρη του Θεού θα δώσουν οριστική λύση στο γλωσσικό μας πρόβλημα. Ωστόσο, ενδιάμεσες λύσεις όπως αυτή η έκδοση, πιστεύουμε ότι γίνονται συνεχώς όλο και αναγκαιότερες.
Η λάμψη πάντως της ποιητικής και θεολογικής αξίας των αρχαίων λειτουργικών κειμένων της Εκκλησίας μας δεν παύει ούτε θα πάψει να μας καθηλώνει. Πρόκειται για μοναδικά αριστουργήματα λειτουργικού λόγου και πυκνής διατύπωσης των αληθειών της χριστιανικής μας πίστης, στα οποία αξίζει να εγκύπτουμε και να εμβαθύνουμε, και όχι μόνο κατά τις ημέρες των εορτών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
9,00€
  • Προσωρινά Εξαντλημένο: Διαθέσιμο
  • ISBN: 9789603283720
  • MPN: 9789603283720
Προβολές Προϊόντος: 1190
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.