ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Έκφραση - Έκθεση Γ΄ Λυκείου Β΄ Τεύχος Εκδόσεις Σαββάλα ( Ζουρούδη Υ. - Κούτρας Σ. )

Έκφραση - Έκθεση Γ΄ Λυκείου Β΄ Τεύχος Εκδόσεις Σαββάλα ( Ζουρούδη Υ. -  Κούτρας Σ. )
-39 %
Έκφραση - Έκθεση Γ΄ Λυκείου Β΄ Τεύχος Εκδόσεις Σαββάλα ( Ζουρούδη Υ. - Κούτρας Σ. )

Έκφραση - Έκθεση Γ΄ Λυκείου Β΄

 Εκδόσεις Σαββάλα

Με το βιβλίο αυτό φιλοδοξούμε να δώσουμε μια ολοκληρωμένη απάντηση στις σύνθετες πλέον απαιτήσεις που έχει το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Έκφραση – Έκθεση).

Περιέχει αναλυτική θεωρία για τη δομή του λόγου και είκοσι τέσσερις θεματικές ενότητες ταξινομημένες με αλληλουχία, για να αποφευχθεί η αποσπασματική και για να μπορέσει ο μαθητής να διαμορφώσει μια συγκροτημένη άποψη για όλα τα θέματα.

Στις ενότητες αυτές συμπεριλαμβάνονται διαγράμματα στα οποία, με τρόπο παραστατικό και περιεκτικό, αναλύονται έννοιες και δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τις έννοιες αυτές· κατάλληλα –από άποψη περιεχομένου και μορφής– κείμενα, ώστε να μυηθεί ο μαθητής στον προβληματισμό που απασχολεί τη σύγχρονη ελληνική και ξένη διανόηση, να εξοικειωθεί με τον καλό λόγο, να είναι σε θέση να κρίνει, να σχολιάζει, να τεκμηριώνει τη γνώμη του και να φτάνει μόνος του, δημιουργικά, στη γνώση· κριτήρια αξιολόγησης με τα οποία θα ελέγχει το βαθμό αφομοίωσης της εξεταστέας ύλης και θα μετράει τις δυνάμεις του.

Έχουμε την πεποίθηση ότι η συστηματική μελέτη του βιβλίου αυτού θα προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στο μαθητή να ανταποκριθεί με επιτυχία τόσο στις σχολικές εργασίες και δοκιμασίες όσο και στις εξετάσεις για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο.

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
8,30€
13,70€
  • Προσωρινά Εξαντλημένο: Διαθέσιμο
  • ISBN: 9789604606399
  • MPN: 9789604606399
Προβολές Προϊόντος: 1156
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.