ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Φάκελοι Με Αυτιά

Φάκελος ΜΑΝΙΛΑΠεριγραφή:Tύπος φακέλου:Απλός Με ΑφτιάΈνας οικονομικός και εύκολος τρόπος για την αποθήκευση και μεταφορά των εγγράφων σας. Από χαρτόνι με εσωτερικά αυτιά για καλύτερη συγκράτηση των χαρτιών.Διατίθεται στα χρώματα Γκρί-Μπέζ-Κίτρινο-Θαλασσί-Ρόζ-Πορτοκαλί-Πράσινο. ..
0,29€
Φάκελος ΜΑΝΙΛΑΠεριγραφή:Tύπος φακέλου:Απλός χωρίςαφτιάΈνας οικονομικός και εύκολος τρόπος για την αποθήκευση και μεταφορά των εγγράφων σας. Από χαρτόνι με εσωτερικά αυτιά για καλύτερη συγκράτηση των χαρτιών.Διατίθεται στα χρώματα Γκρί-Μπέζ-Κίτρινο-Θαλασσί-Ρόζ-Πορτοκαλί-Πράσινο...
0,22€
Φάκελος ΜΑΝΙΛΑΠληροφορίες:Ιδιότητες φακέλου:ΔικογραφίαςTύπος φακέλου:Με ΑφτιάΠεριγραφή:Ντοσιέ χάρτινο με προτυπωμένα στοιχεία, κατάλληλο για δικογραφίες.Διαθέτει εσωτερικά αυτιά για καλύτερη συγκράτηση των εγγράφων σας.Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.Διατίθεται στα χρώματα Γκρί-Μπέζ-Κ..
0,29€
Φάκελος ΜΑΝΙΛΑΠληροφορίες:Ιδιότητες φακέλου:ΔικογραφίαςTύπος φακέλου:Χωρίς ΑφτιάΠεριγραφή:Ντοσιέ χάρτινο με προτυπωμένα στοιχεία, κατάλληλο για δικογραφίες.Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.Διατίθεται στα χρώματα Γκρί-Μπέζ-Κίτρινο-Θαλασσί-Ρόζ-Πορτοκαλί-Πράσινο...
0,22€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.