ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας
Οι παραγγελίες εντός Αθηνών, Πειραιά κ προάστίων παραδίδονται άμεσα με ΤΡΟΧΑΔΗΝ COURIER εντός 2-3 ημερων. Για τις υπόλοιπες περιοχές θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας των Courier, οι παραδόσεις των παραγγελιών από τον μεταφορέα ενδέχεται να καθυστερούν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Φάκελοι Με Αυτιά

Φάκελος ΜΑΝΙΛΑΠεριγραφή:Tύπος φακέλου:Απλός Με ΑφτιάΈνας οικονομικός και εύκολος τρόπος για την αποθήκευση και μεταφορά των εγγράφων σας. Από χαρτόνι με εσωτερικά αυτιά για καλύτερη συγκράτηση των χαρτιών.Διατίθεται στα χρώματα Γκρί-Μπέζ-Κίτρινο-Θαλασσί-Ρόζ-Πορτοκαλί-Πράσινο. ..
0,29€
Φάκελος ΜΑΝΙΛΑΠεριγραφή:Tύπος φακέλου:Απλός χωρίςαφτιάΈνας οικονομικός και εύκολος τρόπος για την αποθήκευση και μεταφορά των εγγράφων σας. Από χαρτόνι με εσωτερικά αυτιά για καλύτερη συγκράτηση των χαρτιών.Διατίθεται στα χρώματα Γκρί-Μπέζ-Κίτρινο-Θαλασσί-Ρόζ-Πορτοκαλί-Πράσινο...
0,22€
Φάκελος ΜΑΝΙΛΑΠληροφορίες:Ιδιότητες φακέλου:ΔικογραφίαςTύπος φακέλου:Με ΑφτιάΠεριγραφή:Ντοσιέ χάρτινο με προτυπωμένα στοιχεία, κατάλληλο για δικογραφίες.Διαθέτει εσωτερικά αυτιά για καλύτερη συγκράτηση των εγγράφων σας.Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.Διατίθεται στα χρώματα Γκρί-Μπέζ-Κ..
0,29€
Φάκελος ΜΑΝΙΛΑΠληροφορίες:Ιδιότητες φακέλου:ΔικογραφίαςTύπος φακέλου:Χωρίς ΑφτιάΠεριγραφή:Ντοσιέ χάρτινο με προτυπωμένα στοιχεία, κατάλληλο για δικογραφίες.Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.Διατίθεται στα χρώματα Γκρί-Μπέζ-Κίτρινο-Θαλασσί-Ρόζ-Πορτοκαλί-Πράσινο...
0,22€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.