ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Στυλό PARKER Jotter Mat Green colour

Στυλό PARKER Jotter Mat Green colour
Στυλό PARKER Jotter Mat Green colour

Στυλό PARKER Jotter Mat Green colourParker Jotter Original Peacock Blue στυλό
Parker Jotter Original Peacock Blue στυλό. Το οικονομικό μοντέλο της Parker που για πολλά χρόνια έχει αγαπηθεί παγκοσμίως. Το Jotter είναι ελαφρύ με λεπτό κορμό για καθημερινή χρήση χωρίς κούραση. Μηχανισμός ανοίγματος με κουμπί πίεσης. Μεταλλικό κλιπ σε σχήμα βέλους. Ανταλλακτικό στυλό διαρκείας σε πάχος γραφής Medium. Δέχεται ανταλλακτικά τύπου International G2, με απλό μελάνι λαδιού αλλά και Gel. Η σειρά Jotter Plastic διατίθεται επίσης σε πένα και στυλό υγρής μελάνης Rollerball. Προϊόντα Parker | Parker Jotter Original


Ιστορία


Ένα τραχύ ατσάλινο πενάκι που γέμισε σκοτούρες τα σχολικά χρόνια του George Parker, έμελλε να σημαδέψει και την ιστορία στα όργανα γραφής. Ήταν τέτοια η ταλαιπωρία του, που ορκίστηκε ότι όταν θα μεγάλωνε θα επινοούσε ένα στυλό για να αντικαταστήσει το απογοητευτικό εκείνο εργαλείο. Οι δυσκολίες της αγροτικής ζωής και το όραμα του ταξιδευτή, τον απομάκρυναν από τον τόπο του. Το 1880 σε ηλικία 17 χρόνων εγκαταλείπει το Wisconsin και βρίσκεται στην Iowa, αλλά δεν ολοκληρώνει τις σπουδές του στο τοπικό Πανεπιστήμιο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε πάψει να πειραματίζεται με τη βελτίωση των οργάνων γραφής της εποχής. Για το λόγο αυτό είχε συγκεντρώσει υποτυπώδη εργαλεία και επισκεύαζε τις πένες των μαθητών του.


Ωστόσο, ο χαμηλός μισθός του δασκάλου τον έκανε να αναζητήσει κάποια συμπληρωματική εργασία. Προσλαμβάνεται ως πωλητής στην εταιρία John Holland Fountain Pen και νιώθει υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει τα παράπονα των πελατών επισκευάζοντας τις πένες τους. Αυτό λειτούργησε ευεργετικά για την τεχνογνωσία που απέκτησε, αλλά και για τη φήμη του στην εξυπηρέτηση πελατών. Περισσότερα από 125 χρόνια ιστορίας μέχρι σήμερα φανερώνουν την αξία των προϊόντων της εταιρείας από την ίδρυση της οποίας έχουν αλλάξει πολλά. Ωστόσο το πάθος για καινοτομία και ποιότητα στη γραφή παραμένει αμείωτο. Το όνομα Parker, έχει γίνει γνωστό παγκοσμίως σαν συνώνυμο των οργάνων γραφής υψηλής ποιότητας.
Parker Jotter Original Peacock Blue στυλό


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
11,40€
  • Προσωρινά Εξαντλημένο: Διαθέσιμο
  • MPN: JOTERMATGREEN
Προβολές Προϊόντος: 4501
Ετικέτες: Στυλό Parker , Στυλό , Parker
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.