ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣ.

Εκδότης ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Χρονολογία Έκδοσης Δεκέμβριος 1996 Αριθμός σελίδων 362 Διαστάσεις 26x19 Περιεχόμενα   Βίος του οσίου Πατρός ημών Εφραίμ του Σύρου Περί κατανύξεως Περί αρετής προς ασκητήν κεφάλαια δ' Περί αρετής κ..
26,00€
Η ΖΩΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΝ ΕΛΛΑΔΑΕκδόσεις Βασ. Ρηγοπούλουσελ:120:960-346-002-8Της φύσεως το κάυχημα,Ελλάς φίλτατη,χαίρε!Πάλιν σοφούς και ήρωας τους αμιμήτους φέρε..Εσύ μήτηρ επιστημών ήσουν,και θέλει είσαι.Κι απο του κόσμου τα σοφά έθνη θα προσκυνείσαι...
6,00€
Περιγραφή   «Θεοτοκάριον νέον ποικίλον και ωραιότατον οκτώηχον είκοσι δύο θεσπεσίων και ιερών μελωδών ήχος πρώτος, τω Σαββάτω εσπέρας, Κανών εις την Υπεραγίαν Θεοτόκον, Ποίημα αγίου Θεοδώρου του Στουδίτου»: Δοχείον της φύσεως της αχωρήτου, Χριστόν εκδυσώπησον, ίνα πυρός ρύσηται, του αφεγγο..
22,90€
Εκδότης ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Χρονολογία Έκδοσης Δεκέμβριος 2007 Αριθμός σελίδων 474 Διαστάσεις 18x13    ..
15,00€
Ισαάκ Σύρου ΑσκητικάΤοιούτος ημίν έπρεπεν Αρχιερεύς, ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ και ΘΕΟΔΟΞΑΣΤΕ ΔΕΣΠΟΤΑ, οιός γε δη ΣΥ, υπό της υπερτάτης και πάντα καλώς ρυθμιζούσης Προνοίας προορισθείς, και επί τον της αγίας Σιών αποστολικόν και πάνσεπτον Θρόνον τεθείς, εν τοις δε τοις καθ' ημάς καιροίς ανεφάνης. Εν ΣΟΙ γαρ την..
19,00€
Ιωάννης Καποδίστριας Α.Μ. Ιδρωμένου  Αναφέρεται στη ζωή και το έργο του άνδρα εκείνου, που παρέλαβε την Ελλάδα μετά την Επανάσταση του 1821 σε κατάσταση ερειπίων και κατόρθωσε να θέσει τα θεμέλια της ως κράτους οργανωμένου με νόμους, οικονομία και παιδεία. Εδωσε τα πάντα για την πατρίδα, και..
6,30€
Γουσταύου Σλουμβερζέ Κωνσταντίνος Παλαιολόγος Και η πολιορκία και άλωσις της Κωνσταντινουπόλεως υπο των Τούρκων το 1453Ο συγγραφέας εξιστορεί λεπτομερώς το χρονικό της πολιορκίας που κατέληξε στο τραγικό γεγονός της αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως. Το έργο περιέχει αυτούσια αποσπάσματα απο κείμενα ..
30,00€
Μέγα Προσευχητάριον Του Α.Σιμωνώφ.Παρουσίαση Περί προσευχής πολλοί πολλαχώς έγραψαν και γράφουσιν, εξαίροντες την μεγίστην αυτής χρησιμότητα εις τον ανθρώπινον βίον, ώστε περιττόν θεωρώ ν' απαριθμήσω και εγώ ενταύθα τας παλλάς αρετάς και τ' αναρίθμητα πλεονεκτήματα αυτής. Άλλως δε, η αξία και η δ..
23,00€
Μεγάλη Τεσσαρακοστή Όταν προ ετών εκυκλοφορήσαμεν την "Θείαν Λειτουργίαν των Προηγιασμένων", πολλοί ομού μετά των εκφράσεων ενθουσιασμού δια την αρτιότητα της εκδόσεως, διετύπωσαν την ευχήν να ιδούν συμπληρούμενον το έργον δια της εκδόσεως ολοκλήρου της Μ. Τεσσαρακοστής.Θεωρήσαντες ..
24,70€
Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣΛεπτομέρειες Εκδότης ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Χρονολογία Έκδοσης Δεκέμβριος 2002 Αριθμός σελίδων 144 Διαστάσεις 17x12..
6,00€
Μ. Αθανασίου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας   Ο Μέγας ΑντώνιοςΔιά πρώτην φοράν παρουσιάζονται εις ένα πολυτελή τόμον ο Βίος και η Πολιτεία του μεγάλου τούτου οσίου πατρός, καθώς και αι διάφοροι Παραινέσεις, Διηγήσεις, Αποφθέγματα, Επιστολαί κλπ. αυτού. Προτάσσεται λεπτομερής και πολύ κατατοπιστική..
13,50€
Παραμύθια και άλλαΣυγγραφέας Πηνελόπη ΔέλταΕκδόσεις Βασ. Ρηγοπουλούσελ.104..
13,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.