ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 17 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου. Οι παραγγελίες που γίνονται σε αυτό το διάστημα θα αρχίσουν να αποστέλονται από τις 7 Ιουλίου. Σας ευχαριστούμε!

ARDA

Μάρκα: ARDA
Πληροφορίες:Κατασκευαστής: ARDAΔιαστάσεις:Ύψός: 60mmΜήκος: 260mmΒάθος: 340mmΔιατίθεται στα μάτ χρώματα μαύρο,διάφανο.Περιγραφή:Ο δίσκος γραφείου Arda διαθέτει 2 θέσεις υποδοχής ετικέτας και μπορεί να τοποθετηθεί κατακόρυφα μαζί με άλλους δίσκους.Η τιμή αναφέρε..
2,90€
Μάρκα: ARDA
Πληροφορίες:Κατασκευαστής: ARDAΔιαστάσεις:Ύψός: 60mmΜήκος: 260mmΒάθος: 340mm Περιγραφή:Ο δίσκος γραφείου Arda διαθέτει 2 θέσεις υποδοχής ετικέτας και μπορεί να τοποθετηθεί κατακόρυφα μαζί με άλλους δίσκους. Η τιμή αναφέρεται σε ποσότητα τεμαχιού...
2,90€
Μάρκα: ARDA
Πληροφορίες:Συσκευασία: Σέτ των τεσσάρων τεμαχίων.Περιγραφή:Μεταλλικές Κολώνες - Πύροι  οι οποίοι αυξάνουν τη χωρητικοτήτα του κάθε δίσκου Arda σε έγγραφα αποσυμφορίζοντας τον υπόλοιπο χώρο σας. ..
1,40€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.