ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Εγκυκλοπαίδειες

Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Ζακ Υβ Κουστώ Ο Κόσμος των θαλασσών Αναζήτηση Τροφής                                       Στον κόσμο των ζώων,το κε..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Ζακ Υβ Κουστώ Ο Κόσμος των θαλασσών Αναπαραγωγή Στη Θάλασσα                                      Στον κόσμο των ζώων,το κε..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Στον κόσμο των ζώων,το κεντρικό νευρικό σύστημα παίζει το ρόλο του ηλεκτρονικού υπολογιστή,καθώς συλλαμβάνει και ερμηνεύει πληροφορίες σχετικές με την προσέγγιση εχθρών,την ύπαρξη τροφής η την παρουσία συντρόφου για ζευγάρωμα και κατευθύνει τις αντιδράσεις του ζώου ανάλογα με την περίπτωση.  ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Οι ζωντανοί οργανισμοί διαθέτουν πολύπλοκους μηχανισμούς με τους οποιούς αντιδρούν στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος.Οι αντιδράσεις των ζωντανών οργανισμών αποσκοπούν στην ικανοποιήση τεσσάρων βασικών αναγκών:Της διατροφής,της αυτοσυντηρήσεως,της αναπαραγωγής και της ιδιοκτησίας. Εγκυκλοπαίδ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Στην θάλασσα καθώς και στην ξηρά (παντού όπου δε σημειώθηκε ανθρώπινη παρεμβολή στις φυσικές λειτουργίες),η επίθεση και η άμυνα εξασφαλίζουν την ισορροπία στην πυραμίδα της ζωής.Είναι μια σκληρή ζωή,αλλά στον <<αγώνα για αυθυπαρξία>>το μόνο χαρακτηριστικό δεν είναι το αίμα και ο αλληλοσπ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Ζακ Υβ Κουστώ Ο Κόσμος των θαλασσών Η Τεχνική Της Κίνησης                                      Στον κόσμο των ζώων,το κεντ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Ζακ Υβ Κουστώ Ο Κόσμος των θαλασσών Θαλασσινές Επαρχίες                                      Στον κόσμο των ζώων,το κεντρι..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Ζακ Υβ Κουστώ Ο Κόσμος των θαλασσών Θηλαστικά Στη Θάλασσα                                      Στον κόσμο των ζώων,το κεντ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Κάποτε η θάλασσα ήταν μόνο μία σκοτεινή,τρομακτική έκταση πέρα απο την ανθρώπινη γνώση.Όταν ο άνθρωπος έκανε ερωτήσεις γι'αυτήν,όπως έκανε και για κάθε άλλο πράγμα στη φύση,έβρισκε πάρα πολλές απο τις απαντήσεις στη φαντασία του. Εγκυκλοπαίδεια Κουστώ / επιμέλεια Διον. Ι. Τσουράκης · μετάφρ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Τα τεράστια οικοδομήματα του κόσμου των κοραλλίων χτίστηκαν απο αναρίθμητες γενιές μυριάδων μικρών πολυπόδων και αλγών.Δύο στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν σε τεράστιες ποσότητες για την κατασκευή των κοραλλιογενών υφάλων:το ανθρακικό ασβέστιο και ο χρόνος. Εγκυκλοπαίδεια Κουστώ / επιμέλεια Διον. ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΣΚΑΙ
Η Εγκυκλοπαίδεια Των Ζώων 18: Οι Αστερίες Και ο Κόσμος Του Βυθού (Δωρεάν DVD) Σχετικά με το βιβλίοΟ θαλάσσιος βυθός είναι ο καθρέφτης του ουράνιου θόλου. Και στους δύο υπάρχουν αστέρια, που φωτίζουν τον ουρανό τη νύχτα και γεμίζουν με χρώματα τα βάθη της θάλασσας τη μέρα. Οι αστερίες είν..
2,90€ 9,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.