ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας
Οι παραγγελίες εντός Αθηνών, Πειραιά κ προάστίων παραδίδονται άμεσα με ΤΡΟΧΑΔΗΝ COURIER εντός 2-3 ημερων. Για τις υπόλοιπες περιοχές θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας των Courier, οι παραδόσεις των παραγγελιών από τον μεταφορέα ενδέχεται να καθυστερούν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Εγκυκλοπαίδειες

Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Ζακ Υβ Κουστώ Ο Κόσμος των θαλασσών Αναζήτηση Τροφής                                       Στον κόσμο των ζώων,το κε..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Ζακ Υβ Κουστώ Ο Κόσμος των θαλασσών Αναπαραγωγή Στη Θάλασσα                                      Στον κόσμο των ζώων,το κε..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Στον κόσμο των ζώων,το κεντρικό νευρικό σύστημα παίζει το ρόλο του ηλεκτρονικού υπολογιστή,καθώς συλλαμβάνει και ερμηνεύει πληροφορίες σχετικές με την προσέγγιση εχθρών,την ύπαρξη τροφής η την παρουσία συντρόφου για ζευγάρωμα και κατευθύνει τις αντιδράσεις του ζώου ανάλογα με την περίπτωση.  ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Οι ζωντανοί οργανισμοί διαθέτουν πολύπλοκους μηχανισμούς με τους οποιούς αντιδρούν στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος.Οι αντιδράσεις των ζωντανών οργανισμών αποσκοπούν στην ικανοποιήση τεσσάρων βασικών αναγκών:Της διατροφής,της αυτοσυντηρήσεως,της αναπαραγωγής και της ιδιοκτησίας. Εγκυκλοπαίδ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Στην θάλασσα καθώς και στην ξηρά (παντού όπου δε σημειώθηκε ανθρώπινη παρεμβολή στις φυσικές λειτουργίες),η επίθεση και η άμυνα εξασφαλίζουν την ισορροπία στην πυραμίδα της ζωής.Είναι μια σκληρή ζωή,αλλά στον <<αγώνα για αυθυπαρξία>>το μόνο χαρακτηριστικό δεν είναι το αίμα και ο αλληλοσπ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Ζακ Υβ Κουστώ Ο Κόσμος των θαλασσών Η Τεχνική Της Κίνησης                                      Στον κόσμο των ζώων,το κεντ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Ζακ Υβ Κουστώ Ο Κόσμος των θαλασσών Θαλασσινές Επαρχίες                                      Στον κόσμο των ζώων,το κεντρι..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Ζακ Υβ Κουστώ Ο Κόσμος των θαλασσών Θηλαστικά Στη Θάλασσα                                      Στον κόσμο των ζώων,το κεντ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Κάποτε η θάλασσα ήταν μόνο μία σκοτεινή,τρομακτική έκταση πέρα απο την ανθρώπινη γνώση.Όταν ο άνθρωπος έκανε ερωτήσεις γι'αυτήν,όπως έκανε και για κάθε άλλο πράγμα στη φύση,έβρισκε πάρα πολλές απο τις απαντήσεις στη φαντασία του. Εγκυκλοπαίδεια Κουστώ / επιμέλεια Διον. Ι. Τσουράκης · μετάφρ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΑΛΚΥΩΝ
Τα τεράστια οικοδομήματα του κόσμου των κοραλλίων χτίστηκαν απο αναρίθμητες γενιές μυριάδων μικρών πολυπόδων και αλγών.Δύο στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν σε τεράστιες ποσότητες για την κατασκευή των κοραλλιογενών υφάλων:το ανθρακικό ασβέστιο και ο χρόνος. Εγκυκλοπαίδεια Κουστώ / επιμέλεια Διον. ..
4,60€ 34,00€
Μάρκα: ΣΚΑΙ
Η Εγκυκλοπαίδεια Των Ζώων 18: Οι Αστερίες Και ο Κόσμος Του Βυθού (Δωρεάν DVD) Σχετικά με το βιβλίοΟ θαλάσσιος βυθός είναι ο καθρέφτης του ουράνιου θόλου. Και στους δύο υπάρχουν αστέρια, που φωτίζουν τον ουρανό τη νύχτα και γεμίζουν με χρώματα τα βάθη της θάλασσας τη μέρα. Οι αστερίες είν..
2,90€ 9,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.